Wat doen wij?

Livv Mobile Health richt zich op het verlenen van zorg op afstand, door het leveren van mobiele meet- en alarmeringsapparatuur.

Gebruikers van Livv kunnen zo altijd, thuis of onderweg, belangrijke meetwaarden doorsturen en hoeven hiervoor dus niet naar hun huisarts of het ziekenhuis. Alle metingen, bijvoorbeeld de bloeddruk of een ECG, worden opgeslagen in Nederland in een persoonlijk en goed beveiligd profiel en op verzoek geanalyseerd door de Livv medische dienst.

In geval van nood kan altijd alarm worden geslagen, zodat de Livv alarmdesk direct gerichte hulp kan inschakelen.

Door het toevoegen van de menselijke factor wordt de grote hoeveelheid ruwe data uit de diverse gezondheidsapparaten omgezet in nuttige informatie en advies richting de gebruiker.

Livv Mobile Health doet dit door:

  • Innovatieve en mobiele meetapparatuur aan haar klanten te leveren (ECG-meters, bloeddruk en saturatie meters, weegschalen, etc.)
  • Deze apparatuur via de smartphone van de klant uit te lezen.
  • Deze ruwe data via slimme algoritmes én medische experts te analyseren en hiermee gerichte informatie te geven aan haar klant.

De gebruiker van Livv Mobile Health kan dankzij onze producten ervoor kiezen om 24/7/365 het volgende te doen:

  • Direct een alarmering in gang zetten, waarbij Livv heel gericht hulp inzet, op basis van de persoonlijke en medische gegevens van de gebruiker.
  • Direct door een medisch expert een analyse van zijn meet data laten maken.
  • Op een later tijdstip door Livv of door zijn eigen zorgverlener de opgeslagen data te laten analyseren.