Uitleg

Voor Mobiel ECG Professional maakt Livv Mobile Health gebruik van de producten van Kardia Mobile
van AliveCor. Alle hartfilmpjes die u met de Kardia Mobile app op de smartphone maakt,
worden automatisch opgeslagen bij Livv Mobile Health.

Hier worden zij beoordeeld door het Medisch call center op hartritme stoornissen.

Het is ook mogelijk dat alle hartfilmpjes direct worden doorgestuurd naar uw eigen analyse afdeling.

Livv Mobile Health biedt een flexibele oplossing

Livv Mobile Health heeft verschillende modules die men kan inzetten voor gebruik door de consument of als patiënt/cliënt

Voor gebruik van Livv Mobiel ECG professional door de (eerstelijns) zorgprofessional maakt de zorgprofessional een ECG bij de patiënt/cliënt en kan deze zelf beoordelen of laten beoordelen door het ziekenhuis of het Livv Medisch Callcenter. De zorgprofessional heeft de Livv huisartsen app tot zijn beschikking om de ECG’s die een beoordeling door Livv of het ziekenhuis vragen door te zetten.  Dit is aangegeven in oranje.

Voor gebruik in het ziekenhuis als eventrecorder wordt uitgegaan dat de specialisten van het ziekenhuis zelf de beoordeling doen van de ECG’s die gemaakt worden door de Kardia Mobile van Alivecor. Dit is aangegeven in blauw. Men heeft hier de keuze om het ECG data management volledig te implementeren in de ICT omgeving van het ziekenhuis of alle ECG’s geanonimiseerd te ontvangen op nader te bepalen eMail.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende modules, weergegeven in een tabel, welke toepasbaar zijn (per gebruiker).

Voordelen van Mobiel ECG Professional

  • Eenvoudig zelf of voor uw patiënt een 1-afleiding ECG maken.
  • Compacte ECG-opnemer, die klinisch gevalideerde ECG's maakt.
  • Juist op de momenten dat de patiënt iets voelt, kan er een ECG worden gemaakt.
  • Geen draden of holterkastjes op het lichaam van de patiënt.
  • Het ECG apparaat is zowel FDA als CE klasse IIa goedgekeurd, wereldwijd zijn er al miljoenen ECGs mee opgenomen. 

Gebruik

Hoe werkt het precies?

Livv Mobiel ECG Professional werkt met een ECG opnemer die niet veel groter is dan een bankpas. Deze staat in verbinding met een app op een smartphone.

Deze app werkt op iPhone (vanaf de iPhone 4S) en Android telefoons, maar ook op diverse tablets. De gebruiker houdt de vingers 30 seconden op de metalen plaatjes, hierna wordt het ECG automatisch verzonden naar de beveiligde Livv omgeving.

Vervolgens heeft u de keuze om het ECG direct door het Livv medisch team te laten beoordelen, of het ECG op te slaan in uw eigen omgeving om zelf te beoordelen.