Mobiel ECG Professional

Mobiel ECG Professional van Livv Mobile Health is een compacte, 1-kanaals ECG opnemer voor het detecteren van hartritme stoornissen.

Dit product is ook inzetbaar als losse event recorder, zonder de beoordelingen door het Livv medisch team. In dit geval wordt een compleet pakket geleverd, inclusief een smartphone die aan de patiënt meegegeven kan worden.

Alle opgenomen ECG's worden direct doorgezet naar uw eigen beoordelings afdeling.

Livv Mobile Health biedt een flexibele oplossing

Livv Mobile Health heeft verschillende modules die men kan inzetten voor gebruik door de consument of als patiënt/cliënt

Voor gebruik van Livv Mobiel ECG professional door de (eerstelijns) zorgprofessional maakt de zorgprofessional een ECG bij de patiënt/cliënt en kan deze zelf beoordelen of laten beoordelen door het ziekenhuis of het Livv Medisch Callcenter. De zorgprofessional heeft de Livv huisartsen app tot zijn beschikking om de ECG’s die een beoordeling door Livv of het ziekenhuis vragen door te zetten.

Voor gebruik in het ziekenhuis als eventrecorder wordt uitgegaan dat de specialisten van het ziekenhuis zelf de beoordeling doen van de ECG’s die gemaakt worden door de Kardia Mobile van Alivecor. Men heeft hier de keuze om het ECG data management volledig te implementeren in de ICT omgeving van het ziekenhuis of alle ECG’s geanonimiseerd te ontvangen op nader te bepalen eMail.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende modules, weergegeven in een tabel, welke toepasbaar zijn (per gebruiker).

hoe werkt Livv Mobiel ECG Professional voor in het ziekenhuis?

Hoe werkt het?

Met Livv Mobiel ECG Professional is het mogelijk patiënten een online oplossing te bieden vergelijkbaar met de bestaande eventrecorder om zodoende voor een korte periode de patiënten ECG’s laten opnemen waarbij de praktijk zelf de analyses doet van de ontvangen ECG’s.

Het Mobiel ECG-device is FDA en CE gecertificeerd, is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk.

Een door Livv geleverde en beveiligde smartphone zorgt voor de interactie met het device en de verwerking van de gegevens.

Voordelen

  • In de gehele keten wordt een anoniem user ID gebruikt. Patiënt informatie blijft zo binnen de praktijk (of ziekenhuis).
  • Alle opgenomen ECG’s worden direct gesynchroniseerd naar een Nederlandse server, die NEN7510 gecertificeerd is.
  • Ook op de smartphone verwijderde ECG’s blijven zo op de Nederlandse server staan.
  • Alle opgenomen ECG’s worden in PDF én met brondata aangeleverd, in EU bestandsformaat (SCP-ECG).