Snel en eenvoudig een ECG maken

Directe beoordeling door onze medische desk

Meer uitleg Gebruikte hardware

Mobiel ECG Professional

Snel en eenvoudig een ECG maken op een smartphone

Met Livv Mobiel ECG Professional kunnen uw patienten snel en eenvoudig een ECG maken, op hun eigen smartphone of op de meegeleverde Livv smartphone.

De ECG's kunnen vervolgens direct door Livv worden geanalyseerd, of doorgezet naar uw eigen analyse afdeling. 

Het Mobiel ECG device is FDA en CE gecertificeerd, is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk en mede hierdoor een wereldwijd populair onder huisartsen en medici.

Een smartphone of tablet zorgt voor de interactie met het device en de verwerking van de gegevens, de kosten voor het Mobiel ECG device zelf zijn hierdoor bijzonder laag (verkrijgbaar vanaf € 139,- incl. BTW).

Onze medische dienst bestaat uit deskundig en gecertificeerd Nederlands personeel, ondersteund door cardiologen met een uitgebreide ervaring in hart- en vaatziekten. Hiertoe heeft Livv een samenwerking met het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Voordelen

Directe beoordeling door onze cardiologen op basis van uw patiënten ECG.
Kan gekoppeld worden aan uw eigen HIS (Huisartsen Informatie Systeem)

Gebruik

Livv Mobiel ECG Professional werkt met een hartslagmeter die niet veel groter is dan een bankpas. Deze staat in verbinding met de Livv app op uw smartphone.

Deze app werkt op iPhone (vanaf de iPhone 4S) en Android telefoons.

Kosten

Wilt u meer informatie over het gebruik, de kosten en vergoedingen van Mobiel ECG Professional? Neem dan contact op met Livv op 085 – 0471 570