Continu ECG

Slimme patch

Met Livv Continu ECG wordt door middel van een slimme patch voortdurend een 1-afleiding ECG opname gemaakt van het hart, variërend van een aantal dagen tot een maand. Hiermee wordt een specifiek dossier opgesteld van het ritmisch functioneren van het hart, bij kritieke waarden volgt direct een alarmering.

De patch is eenvoudig door u aan te brengen of eventueel door uw patient zelf. De patch is ook waterdicht, uw patient kan daarom ook normaal onder de douche. Via de bijbehorende mobiele gateway worden gedetecteerde events automatisch doorgestuurd of kan de gebruiker zelf, met een eenvoudige druk op de knop, een opname maken. 

Zodra door de continue waarneming een event gevonden wordt kan het onderzoek 
gestopt worden. Hierdoor hoeft het onderzoek niet langer te duren dan noodzakelijk. 

Eén patch kan 5 tot 7 dagen gedragen worden.

Voordelen

  • Er wordt 24/7 een opname gemaakt van het functioneren van het hart
  • Continu ECG is patiënt vriendelijk, en ook onder de douche te dragen.
  • Doordat de patch via de mobiele gateway altijd online is, kan tussentijds al belangrijke events gedetecteerd worden.

Kosten en bestellen

Neem hiervoor contact met ons op voor een uitgebreide uitleg, demonstratie pakket en een overzicht van de kosten en vergoedingen. 

Neem contact op

Gebruik

Samen met uw patiënt brengt u de eerste patch aan, en kunt u een aantal triggers instellen wanneer ECG events doorgestuurd moeten worden. De gebruiker draagt de patch 24 uur per dag, alle gegenereerde data wordt opgeslagen op de mobiele gateway (een aangepaste mobiele telefoon).

Deze mobiele telefoon moet de gebruiker bij zich hebben, zodat in geval van een 'event' de laatste 90 seconden met ECG opnames kunnen worden doorgestuurd.

De patch blijft 5 tot 7 dagen zitten, hierna kan de gebruiker deze zelf vervangen door een nieuw exemplaar. 

Events, automatisch gedetecteerd of opgenomen door de gebruiker, worden direct geanalyseerd door onze medische desk. Voorafgaand aan de behandeling wordt bepaald of op basis van deze events onze medische desk zelfstandig actie onderneemt of dit eerst met u overlegt.

Aan het eind van de behandeling kunt u ervoor kiezen deze te verlengen, wij sturen de gebruiker dan een aanvullende set patches. Of u ontvangt een eindrapport met hierin verslag van het gebruik en van eventueel gedetecteerde events.