Snel en eenvoudig een ECG maken

Directe beoordeling door onze medische desk

Meer informatie Voor u als huisarts?

Livv e-health voor de zorgprofessional

Zowel onze huidige als onze komende generaties ouderen hebben een steeds veranderende behoefte aan zorg en stellen daaraan hoge eisen. Zij willen blijven genieten van het leven en daardoor actief betrokken zijn bij hun eigen gezondheid en welzijn. Technologieën als internet, sociale netwerken en mobiele telefoons vergroten zelfredzaamheid en participatie in de samenleving.

De steeds hogere levensverwachting doen de jaarlijkse zorgkosten stijgen. Deze ontwikkelingen vragen om innovatieve oplossingen in de zorg. ‘E-health’, technologie om gezondheid en welzijn te ondersteunen, zal steeds vaker in ons dagelijks leven voorkomen. Livv Mobile Health loopt hierin voorop met haar ontwikkeling van mobiele producten en professionele diensten.

Meer over Livv

Een nieuwe wereld voor consument en zorgprofessional

Zorg dichtbij

Livv Mobile Health verleent zorg op afstand door middel van mobiele meet- en alarmering producten en diensten die zowel preventief als ondersteunend kunnen worden toegepast.

Livv Mobile Health biedt vertrouwen aan cliënt en zorgprofessional en onderzoekt met hen nieuwe behoeften, kansen en toepassingen. ‘Zorg dichtbij’. Met haar product- en dienstenlijn biedt Livv rust, zekerheid en ondersteuning in ieders leven.

Mobiel ECG Professional

Met Livv Mobiel ECG Professional kunnen uw patiënten snel en eenvoudig een ECG maken, op hun eigen smartphone of op de meegeleverde Livv smartphone.

De ECG's kunnen vervolgens direct door Livv worden geanalyseerd, of doorgezet naar uw eigen analyse afdeling. 

Het Mobiel ECG apparaat heeft een FDA en CE klasse IIa certificering, is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk en mede hierdoor een wereldwijd populair onder huisartsen en medici.

Er zijn al verscheidene studies gedaan in combinatie met de Kardia Mobile apparaat van AliveCor. 

Meer informatie