Livv Health

Thuiszorgorganisatie

Thuiszorgorganisatie

Op zoek naar een thuiszorgorganisatie?

Bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie? Neem dan contact op met Livv Health. Wij bieden (particuliere) thuiszorg, ouderenzorg en huishoudelijke hulp aan. Wat onze aanpak kenmerkt, is dat wij kwaliteit altijd centraal hebben staan. Wij zetten alles op alles om u zo lang mogelijk kwaliteitszorg in uw vertrouwde omgeving te kunnen geven. Waar wij ons verder in onderscheiden van andere organisaties, is dat wij gespecialiseerd zijn in Kleurrijke zorg. Op die manier kunnen wij iedereen precies die juiste thuiszorg of hulp in de huishouding bieden. Kortom, Roebia spreekt de taal van zorg. Maak direct een afspraak met onze thuiszorgorganisatie!

Ontdek de diensten van onze thuiszorgorganisatie

Bij onze thuiszorgorganisatie kunt u met elke zorgvraag terecht. Heeft u behoefte aan verpleging aan huis, verzorging of begeleiding? Of zoekt u een hulp in de huishouding? Waar u ook behoefte aan heeft, onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers staan voor u klaar. Wij bieden ook zorg op maat en stemmen ons zorgaanbod altijd naadloos af op de wensen, leefomstandigheden, cultuur én financiële mogelijkheden van onze cliënten. Hebben wij uw zorgvraag weten te koppelen aan een zorgpakket, een zorgplan en passende medewerkers? Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Dit zijn de kernwaarden van onze thuiszorgorganisatie

Als u voor Livv Health kiest, weet u waar u precies waar u aan toe bent:

  • Bij ons staan uw wensen centraal
  • Wij bieden u de zorg die u nodig heeft
  • Bij ons werkt alleen deskundig en dienstbaar personeel
  • Wij bewaken uw zorgdoelen nauwkeurig en correct
  • Bij ons heeft u altijd inzage in uw eigen zorgdossier

Onze aanpak is uiterst cliëntgericht, transparant en persoonlijk. Heeft u interesse in onze werkwijze? Bent u benieuwd naar welke diensten van ons het beste aansluiten bij uw zorgbehoefte? Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Op zoek naar een thuisorganisatie?

Neem contact op met onze thuiszorgorganisatie

Schakel thuiszorgorganisatie Livv Health in als u behoefte heeft aan particuliere hulp in de huishouding, thuiszorg of ouderenzorg. Bij ons bent u zelfs aan het juiste adres voor 24 uurs zorg thuis. Onze thuiszorgorganisatie is vooral werkzaam in Almere, Baarn, Blaricum, Eemnes, Gooise Meren (Naarden, Bussum en Muiden), Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren (Loosdrecht, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg) en Lelystad en omstreken. Kortom, uw zorgvraag ligt bij onze betrouwbare, betrokken en bekwame medewerkers in de juiste professionele handen. Laat ons weten welke zorgvraag u heeft, dan zoeken wij daar een perfect passende oplossing bij. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-8886200, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons online contactformulier in. Bij onze thuiszorgorganisatie staat uw zorgvraag, persoonlijkheid en cultuur centraal!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap