De mensen achter Livv

Sytse Boonstra (72), oprichter en zelf hartpatiënt.

Sytse had maar één wens: actief en met plezier kunnen leven ondanks het feit dat hij hart- en nierpatiënt is. Hij ontwikkelde Livv Mobiel ECG en probeerde deze eerst zelf. Elk moment van de dag kon hij een hartfilmpje maken. Dit bood hem en zijn familie direct rust en zekerheid.

Om de Livv Mobiel ECG dienstverlening te ontwikkelen en een virtueel ziekenhuis te ontwikkelen zocht hij in Zwolle contact met het team cardiologen. Het Isala Ziekenhuis staat bekend om haar innovatief karakter en haar cliëntgerichte dienstverlening. Het enthousiasme van het team van cardiologen heeft er toe geleid dat de eerste diensten van Livv Mobile Health het levenslicht zien en nu beschikbaar zijn voor iedereen in Nederland.

Thees Brons (42), operationeel directeur, expert in mobiel en online.

Voor Thees heeft de huidige digitale techniek weinig geheimen. Hij begrijpt als geen ander dat voor velen mobiele telefoons en apps gelijk staan aan ‘abracadabra’. Het is zijn doel om onze techniek voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Verder zorgt Thees er voor dat er vanuit Livv Mobile Health altijd professionele mensen klaar staan om u te helpen, mocht het toch een keer niet lukken.

‘De huidige digitale techniek kan levens redden, daarom is het mijn doel deze techniek voor iedereen bereikbaar te maken. Vriendelijk voor iedere gebruiker, jong of oud.’

Hariette Bentert (52), office manager, steun en toeverlaat van het bedrijf

Al sinds het eerste begin is Hariette betrokken bij Livv. Zij zorgt als office manager voor het in goede banen leiden van alle kantoor activiteiten. Daarnaast heeft zij persoonlijk contact met zowel de leveranciers van Livv als de gebruikers van de diensten.

Mirjam Boonstra (44), algemeen directeur, dochter van Sytse.

Mirjam heeft het plan van haar vader verder opgepakt. 

Ze werkt met haar team zijn ideeën verder uit en zorgt ervoor dat zijn initiatief voor iedereen beschikbaar is. Ook nieuwe ideeën en toepassingen zijn haar prima toevertrouwd.

‘Onze producten geven rust en zekerheid voor jezelf, je partner, familie en vrienden. Op elk moment zijn wij beschikbaar om die hulp te bieden die onze klanten nodig hebben.
De komende jaren gaan wij onze productlijn en diensten verder uitbreiden om zo te komen tot een ‘digitaal ziekenhuis’, gewoon in je tas of in je broekzak'.

Jaap Jan Smit (42), EF-cardioloog en medisch adviseur van Livv.

Jaap Jan zet zijn kennis en kunde in om de dienstverlening naar onze klanten zo goed en betrouwbaar mogelijk te maken. Als specialist weet hij als geen ander hoe belangrijk professionele ondersteuning is voor patiënten, zeker in het dagelijks leven.

‘Als patiënten bij mij de kamer verlaten, zijn ze voornamelijk op zichzelf aangewezen. Met Livv willen we patiënten zekerheid en geruststelling bieden, ook buiten het ziekenhuis, dat we er altijd voor ze zijn, zodat zij weer lekker van het leven kunnen genieten.’