Partners en samenwerkingen

Al meer dan 50 jaar verzorgt VHD contact center diensten en de hulpverlening voor onze klanten. De oplossingen die wij bieden zijn zeer divers, maar altijd met één belangrijk uitgangspunt: Waar HULP centraal staat.

De VHD alarmcentrale verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen of voorvallen in of om de woning en verzorgt 24‑uurs contact center activiteiten in verschillende talen.

Meer informatie kunt u vinden op www.vhd.nl

Isala biedt meer dan alleen maar basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

Meer informatie kunt u vinden op www.isala.nl

Established in 2003, AliveCor Inc. develops electrocardiogram recorders. The Company creates credit card-sized wireless devices that can turn mobile platforms into heart monitors. AliveCor serves patients, physicians, and healthcare providers in the United States.

Meer informatie kunt u vinden op www.alivecor.com

 

 

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging, gespecialiseerde zorg en zorg op afstand. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. Wij helpen mensen gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Zodat zij het leven kunnen leven zoals zij dat gewend zijn.

Meer informatie kun je vinden op www.sensire.nl

 

Het Ouderenfonds zet zich, als enige goede doel, uitsluitend in voor kwetsbare ouderen in Nederland. We betrekken ouderen weer bij de maatschappij en maken dagelijkse dingen als boodschappen doen of met een uitje meegaan – voor velen van ons heel vanzelfsprekend – ook voor hen weer toegankelijk.
Onze missie hierbij is: het helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep bevorderen.

Meer informatie kunt u vinden op www.ouderenfonds.nl

Opgericht eind 2015 vanwege een idee van een 20-tal Belgische ondernemers. Het brengen van een IoT-oplossing die bestaat uit een personenalarm in de vorm van een horloge en een app voor de contactpersonen. Via de app, die beschikbaar is voor iOS en Android, blijven de contactpersonen verbonden met de drager van het horloge.

Meer informatie kunt u vinden op www.zembro.com

Livv is partner van het HIP en is ook gevestigd op het terrein van het Health Innovation Park in Zwolle. Het HIP is een coöperatieve vereniging, van en voor haar leden en partners en is dé centrale speler op het snijvlak van zorg, kennis en ondernemerschap in de brede provincie Overijssel. HIP is hét platform voor ondernemers die willen vernieuwen in de sector Health.

Meer informatie kunt u vinden op healthinnovationpark.nl 

NAAST, een nieuwe naam in de zorg, maar als dochteronderneming van Sensire al 25 jaar koploper in innovatieve zorg op afstand. Onze naam zegt precies waar we voor staan: menselijk, dichtbij, altijd bereikbaar en betrouwbaar. Met optimale ondersteuning voor zorgprofessionals én hun klanten.

Meer informatie kun je vinden op www.naast.je