Livv Mobile Health biedt vertrouwen aan cliënt en zorgprofessional.

Over Livv

Missie

Livv Mobile Health verleent zorg op afstand door middel van mobiele meet- en alarmering producten en diensten die zowel preventief als ondersteunend kunnen worden toegepast.

Livv Mobile Health biedt vertrouwen aan cliënt en zorgprofessional en onderzoekt met hen nieuwe behoeften, kansen en toepassingen. ‘Zorg dichtbij’. Met haar product- en dienstenlijn biedt Livv rust, zekerheid en ondersteuning in ieders leven.

Visie

Zowel onze huidige als onze komende generaties ouderen hebben een steeds veranderende behoefte aan zorg en stellen daaraan hoge eisen. Zij willen blijven genieten van het leven en daardoor actief betrokken zijn bij hun eigen gezondheid en welzijn. Technologieën als internet, sociale netwerken en mobiele telefoons vergroten zelfredzaamheid en participatie in de samenleving.

De steeds hogere levensverwachting doen de jaarlijkse zorgkosten stijgen. Door de hogere gemiddelde leeftijd in onze samenleving ontstaat mogelijk een tekort aan zorgpersoneel. Deze ontwikkelingen vragen om innovatieve oplossingen in de zorg. ‘E-health’, technologie om gezondheid en welzijn te ondersteunen, zal steeds vaker in ons dagelijks leven voorkomen. Livv Mobile Health loopt hierin voorop met haar ontwikkeling van mobiele producten en professionele diensten om de eigen gezondheid te monitoren en de juiste hulplijn in te roepen op het moment dat dit nodig is. Met Livv is zorg dichtbij, zowel voor u als voor uw zorgprofessionals.

De mensen achter Livv

Benieuwd wie de mensen zijn achter Livv?

Livv Mobile Health is opgericht in 2011 onder de naam Thuisconnect. In deze beginperiode is uitgebreide research gedaan naar de mogelijkheden in mobile health. Helaas zijn de werkzaamheden destijds gestaakt door ernstige ziekte van de oprichter, Sytse Boonstra.

Na een succesvolle revalidatie bracht het verblijf in het Isala ziekenhuis en de behandeling door dr. Jaap Jan Smit hernieuwde inspiratie voor Livv Mobile Health. Mede hierdoor is de nauwe samenwerking ontstaan met het Isala ziekenhuis en de maatschap voor cardiologie.

Het team achter Livv

Het verhaal achter Livv

Bekijk in deze korte film het verhaal achter Livv.

Partners van Livv Mobile Health

Zonder de samenwerking met diverse partners zou Livv Mobile Health haar dienstverlening niet kunnen realiseren. 

Om die reden heeft Livv de samenwerking gezocht met een aantal bedrijven en instellingen, hier lokaal in Zwolle maar ook buiten Nederland.

Partners van Livv

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Livv

Ga naar nieuws

Bedrijfsgegevens

Livv Mobile Health BV
Dokter Stolteweg 72
8025 AZ Zwolle

085 - 0471 570
info@livv-health.nl
 
KvK: 5812.4691
BTW: NL852885039B01

Livv Mobiel Health is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer m1636097