Livv Health

Particuliere ouderenzorg

Heeft u behoefte aan ouderenzorg?

Vraag een intakegesprek aan met thuiszorgorganisatie Livv Health als u behoefte heeft aan particuliere ouderenzorg. Wij bieden verschillende vormen van ouderenzorg. Denk aan verpleging, verzorging en begeleiding. Ook als u zelf niet meer alle huishoudelijke taken op kunt pakken, bieden wij hulp in de huishouding. Kortom, welke zorgvraag u ook heeft, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze particuliere aanpak kenmerkt zich, omdat wij u hierdoor de mogelijkheid bieden kleurrijke kwaliteitszorg bij ons af te nemen. Wilt u meer hierover weten? Neem contact met ons op en vraag naar onze particuliere ouderenzorg.

Kom meer te weten over onze particuliere aanpak

Onze ouderenzorg wordt particulier aangeboden. Dit zorgt ervoor dat er veel meer mogelijk is dan bij zorg die door de overheid gefinancierd wordt. Zo kunt u zonder indicatie bij ons terecht. En wij kunnen onze zorg volledig naar uw zorgvraag én uw wensen aanbieden. Wij stemmen onze verpleging, verzorging en begeleiding af op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door zeer goed te luisteren naar uw wensen. Ook houden we rekening met uw karakter, cultuur, leefomstandigheid en financiële situatie als wij op zoek gaan naar een passend zorgplan. Samen met u bepalen we vervolgens een optimaal zorgpakket en zorgplan. Zo weet u ook precies wat wij straks voor u gaan betekenen.

Redenen om te kiezen voor onze particuliere zorg

Wilt u gebruik maken van onze diensten in de ouderenzorg? Als u kiest voor onze particuliere zorg, dan kiest u ervoor dat:

  • Uw wensen altijd centraal staan
  • U de zorg ontvangt die u nodig heeft
  • U altijd inzage heeft in uw eigen zorgdossier
  • Uw zorgdoelen nauwkeurig en correct bewaakt worden
  • U geholpen wordt door een deskundige en dienstbare kracht

Bent u overtuigd van onze persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met ons. Dan zorgen wij ervoor dat we optimaal aan uw zorgbehoefte beantwoorden.

Bent u op zoek naar particuliere ouderenzorg?

Schakel ons in voor particuliere ouderenzorg

Heeft u interesse in onze ouderenzorg? Bent u benieuwd naar onze particuliere aanpak? Neem contact op met Livv Health. Wij helpen u graag aan een goede hulp in de huishouding, thuiszorg of 24 uurs zorg aan huis. Laat ons weten wat uw zorgvraag is, dan koppelen wij daar een bijpassend zorgpakket, een zorgplan en een zorgverlener/begeleider aan. Neem contact op via het formulier of mail [email protected].

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap