Livv Health

Zelf uw zorglocatie kiezen. Waar kan dat nog?


Particuliere zorg biedt rust en zekerheid

Op uw ‘oude dag’ de zorg kiezen die u nodig heeft op een manier die u graag wenst. Waar kan dat nog? De meeste mensen hebben het niet meer voor het kiezen als die oude dag er ineens is. Dan bent u overgeleverd aan de zorgen van de reguliere gezondheidszorg. Daar is op zich niets mis mee, maar het kan zoveel beter. Zo is er een particulier verzorgingshuis in Ede waar u veilig en comfortabel van de best mogelijke zorg geniet in een huiselijke omgeving.

Kleinschalige zorg

In de reguliere gezondheidszorg zijn we overgeleverd aan de zorg die we krijgen van grote zorginstanties die door onderbetaling en hoge werkdruk te maken hebben met personeelstekorten. Het gevolg is dat de zorg die we nodig hebben beperkt blijft tot de hoognodige medische zorg, zonder de nodige aandacht voor de persoon. Zeker in de ouderenzorg is de menselijke maat wat dat betreft vaak zoek. Een beetje persoonlijke aandacht is misschien wel net zo noodzakelijk als de medische handelingen die verricht moeten worden. In een particulier verzorgingshuis bent u dan gegarandeerd beter af.

Aandacht voor u!

Het welzijn van ouderen hangt voor een groot deel af van aandacht voor de persoon. Ouderen zitten meestal verlegen om een praatje, een bakje koffie of om verhalen van ‘buiten’. Omdat de leefwereld door fysieke ongemakken steeds kleiner wordt, maakt persoonlijke aandacht het verschil, want eenzaamheid ligt op de loer. Dat is niet het geval in een particulier verzorgingshuis. Daar is alle ruimte voor persoonlijke aandacht en voorkeuren van bewoners. Daar krijgt u in alle rust zorg en opvang in een huiselijke en persoonlijke sfeer. Ga dus vooral eens kijken in een particulier verzorgingshuis om alvast een indruk op te doen. Enne….doe dat vooral nu u het nog kunt. Voor u het weet staat de oude dag voor uw deur!

Wilt u uw mening geven over dit blog, of een verhaal met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op.

    Bel mij

    Livv Health © 2020 | Sitemap