Livv Health

Lippen opvullen in Rotterdam? Kies voor veilig bij een cosmetisch centrum!


Veilig lippen opvullen in Rotterdam

Bent u onzeker over uw lippen? En wilt u uw lippen laten opvullen in Rotterdam? Zorg er dan voor dat u een specialist kiest voor die veilig te werk gaat. Check van tevoren met welk bedrijf u te maken heeft, zodat u de risico’s tot een minimum kunt beperken. Livv Health voorziet u graag van meer informatie over persoonlijke verzorging. Daarom besteden wij in dit blog aandacht aan het opvullen van lippen. Welke veilige fillers worden hiervoor gebruikt en hoe verloopt de behandeling? U leest het hier. 


Het gebruik van veilige fillers

Wilt u uw lippen laten opvullen in Rotterdam? Kies dan voor een praktijk of cosmetisch centrum dat dit op een veilige manier doet. Bij een moderne kliniek maken ze gebruik van injectables. Deze injectables zijn afbreekbare fillers op basis van hyaluronzuur. Deze fillers worden gebruikt voor het opvullen van de lippen, maar ook de rimpels rond de mond. Wat betreft zijn er verschillende injectables te gebruiken. Een voorbeeld is Restylane, deze filler is voor lijntjes en lipcontouren. Tevens is er Restylane Vital voor de verbetering van de huid en Restylane Perlane voor grovere lijnen en lipvolume. 

 

De behandeling met fillers

De specialist zal voordat de behandeling begint eerst kijken of er een verdoving nodig is. Het verdoven gebeurt met een injectie of crème. Vervolgens worden de lippen behandeld met een filler, bijvoorbeeld Restylane. Deze behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. Na afloop is de huid vaak nog wat gezwollen. U heeft ongeveer zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling. 

 

Neem contact met ons op

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende hebben geïnformeerd over het opvullen van uw lippen. Heeft u nog vragen over de behandeling of de verschillende fillers die worden gebruikt door de klinieken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen dat u goed geïnformeerd de juiste cosmetisch kliniek of centrum in Rotterdam of omgeving kunt vinden. 

    Bel mij

    Livv Health © 2020 | Sitemap