Livv Health

Thuiszorgorganisatie Gooise Meren

Thuiszorgorganisatie Bussum

Thuiszorgorganisatie gezocht in Gooise Meren?

Bent u van plan te wisselen van thuiszorg in Bussum, Muiden of Naarden? Of wilt u voor het eerst gebruik maken van ouderenzorg? Bij Livv Health kunt u ouderenzorg van hoogwaardige kwaliteit verwachten. Onze organisatie is multicultureel, wat ons uniek maakt in onze soort. Wij bieden u graag Kleurrijke zorg aan. Waar u ook vandaan komt, wij respecteren uw cultuur en hechten belang aan uw normen en waarden. Onze thuiszorgorganisatie in Bussum, Muiden en Naarden is hierdoor net even wat anders dan regulier.

Het zorgaanbod bij ons in Gooise Meren

Wij bieden u verschillende soorten zorg aan, zoals particuliere thuiszorg. Deze kunnen wij u op maat aanbieden. Een indicatie is hiervoor geen vereiste. U bent van harte welkom. 24-uurs zorg aan huis is ook een mogelijkheid binnen onze organisatie. Indien u dit nodig heeft, is de gehele dag een professionele medewerker van Livv Health beschikbaar.

Waarom onze zorg in Gooise Meren?

Bij de keuze voor Livv Health merkt u al gauw de voordelen. Bij Livv Health zijn uw wensen van groot belang. Bij ons vindt u de ouderenzorg die u zoekt. Wij hebben alleen maar professioneel en bekwaam personeel in dienst. Onze medewerkers zien u als het centrale punt. Uw zorgdoelen worden door ons goed bewaakt en uw dossier inzien is altijd mogelijk. Bij uw aanmelding vindt er vooraf een intakegesprek met u plaats. Wij brengen uw zorgbehoeftes in kaart en kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. We zorgen er dan ook voor dat dit gesprek zo snel mogelijk plaatsvindt. Ouderenzorg van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij ons! Maak daarom direct een afspraak met ons.

Zorg nodig in Bussum, Muiden of Naarden?

Ja, ik wil gebruik maken van Livv Health in Gooise Meren

Heeft u interesse in Livv Health in Bussum, Muiden of Naarden? En wilt u meer weten over onze thuiszorg, zorg op maat of snel een hulp in de huishouding aanvragen? Wacht dan niet te lang en mail ons via [email protected] of bel naar 088-8886200. Wij bieden u graag de beste hulp in de huishouding, zorg op maat aan huis of particuliere ouderenzorg aan in Bussum, Muiden en Naarden!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap