Deskundig advies op basis van uw metingen

Met de diensten van Livv Mobile Health kunnen gebruikers en zorgprofessionals met slimme meet-apparatuur en een smartphone  altijd, thuis of onderweg, belangrijke meetwaarden opslaan en doorsturen.

Na het doen van een meting kan dit op verzoek beoordeeld worden door het Livv medisch team.

Onze medische dienst bestaat uit deskunding en gecertificeerd personeel, ondersteund door medisch specialisten.

Livv Mobile Health richt zich initieel op hartritmestoornissen en zal op later moment andere aandoeningen en de hierbij benodigde metingen toevoegen aan het assortiment.

Mobiel ECG Consument

Met Mobiel ECG kunt u op een smartphone een hartfilmpje opnemen. Dit hartfilmpje (ook wel ECG genoemd) wordt hierna automatisch opgeslagen op het beveiligde Livv platform.

Het Mobiel ECG apparaat is niet groter dan een bankpas en kan los meegenomen worden of achterop de telefoon worden geplakt. Door minimaal 30 seconden de vingers op de plaatjes te leggen, wordt een ECG gemaakt. 

Na het maken van het hartfilmpje kan dit op verzoek beoordeeld worden door het Livv medisch callcenter.

Het ECG kan ook alleen opgeslagen worden om bijvoorbeeld met uw eigen cardioloog door te nemen.

Meer informatie

Mobiel ECG Professional voor huisartsen

Met Livv Mobiel ECG Professional kunt u in uw praktijk of tijdens een huisbezoek een ECG maken en direct laten analyseren door onze medisch specialisten.

Het Mobiel ECG device is FDA en CE gecertificeerd, is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk en mede hierdoor een wereldwijd populair onder huisartsen en medici.

Uw eigen smartphone of tablet zorgt voor de interactie met het device en de verwerking van de gegevens, de kosten voor het Mobiel ECG device zelf zijn hierdoor bijzonder laag.

Meer informatie

Mobiel ECG Professional voor in het ziekenhuis

Mobiel ECG Professional van Livv Mobile Health is een compacte, 1-afleiding ECG opnemer voor het detecteren van hartritme stoornissen.

Dit product is ook inzetbaar als losse event recorder, zonder de beoordelingen door het Livv medische dienst. Het is mogelijk om een compleet pakket in te zetten  inclusief een (vergrendelde) smartphone die aan de patient meegegeven kan worden.

Alle opgenomen ECG's worden direct doorgezet aan uw eigen medische dienst.

Meer informatie