Livv Health

Orthopedisch kussen en matras tegen fysieke klachten


De voordelen van een orthopedisch kussen en matras

Heeft u last van fysieke klachten zoals nekpijn en rugklachten? Het slapen op een verkeerd matras zou hier zomaar eens de oorzaak van kunnen zijn. Bij Livv Health helpen wij u graag om pijnvrij door het leven te gaan. In dit blog leest u daarom over de voordelen van een orthopedisch matras en orthopedisch kussen van 123Matrasadvies.

Wat zijn orthopedische matrassen en kussens?

Orthopedische matrassen en kussens hebben een hoog comfort gehalte en ondersteunen uw lichaam precies op de juiste manier tijdens het slapen. Hierdoor worden fysieke klachten aanzienlijk verminderd. Omdat de wervelkolom precies op de juiste manier wordt ondersteund, neemt deze een natuurlijke houding aan tijdens het slapen. Zo wordt uw lichaam zo min mogelijk belast omdat de druk van het matras optimaal over uw lichaam wordt verdeeld. Een orthopedisch kussen bestaat uit traagschuim dat zich vormt naar uw lichaam en zich aanpast aan uw slaaphouding.

Voorkom slaapproblemen met een orthopedisch matras en kussen

Bij Livv Health weten we dat het slapen op een verkeerd matras allerlei vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben. Hierbij kunt u denken aan:

  • Nekpijn
  • Rugpijn
  • Slecht in slaap komen
  • Vaak ‘s nachts wakker worden
  • Tintelingen in armen en benen

Door te kiezen voor een orthopedisch matras en een orthopedisch kussen kan uw lichaam in de nacht goed herstellen en kunt u fysieke klachten voorkomen of zelfs verhelpen. Bovendien zorgen de drukverlagende kwaliteiten van een orthopedisch matras ervoor dat uw bloedsomloop constant blijft en gaat zo’n matras extra lang mee!

    Bel mij

    Livv Health © 2020 | Sitemap