Livv Health

Thuiszorgorganisatie Lelystad

Thuiszorgorganisatie Blaricum

Kwalitatief goede thuiszorg in Lelystad

Bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie in Lelystad waarvan u hoogwaardige kwaliteit zorg kunt verwachten? Denk dan eens aan Livv Health! Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar thuiszorg, zorg op maat of particuliere ouderenzorg. Onze organisatie is uniek in haar soort. Wij zijn een multiculturele thuiszorgorganisatie. Voor Kleurrijke zorg bent u bij ons dus op de juiste plek. Wij maken binnen onze thuiszorgorganisatie in Lelystad het verschil door rekening te houden met uw cultuur en/of achtergrond. Vraag gerust naar meer informatie over onze 24-uurs zorg aan huis, hulp in de huishouding of particuliere ouderenzorg.

Zorgaanbod Livv Health Lelystad

Ons zorgaanbod is vrij groot. U kunt ook bij ons particuliere thuiszorg op maat krijgen, waarbij het niet nodig is dat u een indicatie heeft. Zonder indicatie bent u bij ons ook van harte welkom. Heeft u behoefte dat iemand de hele dag voor u beschikbaar is? Dan is het bij Livv Health ook mogelijk om 24-uurs toezicht aan huis te huren.

Kiezen voor kwaliteit in Lelystad

Onze ouderenzorg die wij u kunnen aanbieden, is van uitmuntende kwaliteit. Bij Livv Health staan uw wensen hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat wij u de juiste zorg aanbieden. De ouderenzorg die u het meest nodig heeft. Ons personeel is uitsluitend professioneel en bekwaam. Uw belangen staan bij ons op de eerste plek. Wij bewaken uw zorgdoelen en bij ons is de mogelijkheid er altijd om uw dossier te bekijken. Bij een aanmelding gaan wij vooraf eerst met u in gesprek. Zo brengen wij uw zorgbehoeftes in kaart. We zorgen er dan ook voor dat dit gesprek zo snel mogelijk plaatsvindt. Middels dit gesprek hopen wij straks voldoende in uw behoefte te kunnen voorzien. Voor de beste kwaliteit ouderenzorg bent u bij Livv Health aan het juiste adres!

Zorg nodig in Lelystad?

Neem vandaag nog contact met ons op voor Lelystad

Wilt u gebruik maken van onze diensten in Lelystad? En heeft u interesse in thuiszorg, onze zorg op maat of zoekt u snel een hulp in de huishouding? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 088-8886200. Laat ons u in Lelystad ondersteunen met onze 24 uurs zorg aan huis, particuliere thuiszorg of hulp in de huishouding!

    Bel mij

    Livv Health © 2019 | Sitemap