Livv Health

Thuiszorgorganisatie Huizen

Thuiszorgorganisatie Huizen

Hoogwaardige thuiszorgorganisatie in Huizen

Wilt u gebruik maken van een thuiszorgorganisatie in Huizen? Bij Livv Health bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar ouderenzorg, particuliere hulp in de huishouding of zorg op maat. Livv Health is gespecialiseerd rondom alles wat met zorg te maken heeft. Wat onze organisatie uniek maakt, is dat wij een multiculturele thuiszorgorganisatie zijn. Voor Kleurrijke zorg kunt u dan ook bij ons terecht. Wij houden rekening met uw cultuur, en daarin maken wij als thuiszorgorganisatie in Huizen het verschil. Ontdek het zelf!

Ons aanbod in Huizen

Livv Health heeft een groot aanbod aan diensten. Thuiszorg kunt u bij ons op maat krijgen. Hierbij is het niet nodig om een indicatie te hebben. Ook zonder een verwijzing bent u welkom bij ons. Wanneer u het nodig heeft dat iemand de gehele dag beschikbaar is, kunt u bij ons terecht voor 24-uurs zorg aan huis.

Kiezen voor Livv Health in Huizen, is kiezen voor kwaliteit!

Wanneer u kiest voor Livv Health, kiest u voor ouderenzorg van hoogwaardige kwaliteit. Uw wensen staan bij Livv Health centraal. De zorg die u nodig heeft aanbieden, is wat wij het belangrijkst vinden. Wij bieden u uitsluitend bekwaam en professioneel personeel. Onze medewerkers stellen uw belangen voorop. Uw zorgdoelen worden door ons bewaakt, en bij Livv Health heeft u altijd de mogelijkheid om uw dossier in te zien. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, plannen wij vooraf een intakegesprek met u in. Hierbij worden uw zorgbehoeftes in kaart gebracht. Wij zorgen ervoor dat dit gesprek zo gauw mogelijk plaatsvindt. Op die manier hopen wij straks te kunnen voldoen aan uw wensen. Indien u op zoek bent naar de beste kwaliteit ouderenzorg of thuiszorg, kiest u uiteraard voor Livv Health in Huizen!

Zorg nodig in Huizen?

Contact met ons opnemen vanuit Huizen

Wilt u gebruik maken van Livv Health? Heeft u interesse in onze zorg op maat, thuiszorg of heeft u met spoed verpleging thuis nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op via [email protected] of bel naar 088-8886200. Wij hopen u gauw te ondersteunen bij uw zorg aan huis of particuliere ouderenzorg in Huizen!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap