Livv Health

Thuiszorgorganisatie Hilversum

Thuiszorgorganisatie Hilversum

Ontmoet uw thuiszorgorganisatie voor Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar een thuiszorgorganisatie? Schakel Livv Health in voor thuiszorg, ouderenzorg en wijkverpleging. Bij ons staat kwaliteit altijd centraal. Bovendien zijn wij één van de weinige thuiszorgorganisaties die kleurrijke zorg aan huis biedt. Ons uitgangspunt? Ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Maak direct een afspraak met ons in in Hilversum!

Onze thuiszorg

Bent u op zoek naar kleurrijke, mensgericht thuiszorg? Dan bent u bij onze thuiszorgorganisatie aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat uw zorghulp perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen, karakter en cultuur. Deze aanpak hanteren we niet alleen voor onze thuiszorg, maar ook binnen onze ouderenzorg.

Bij behoefte aan thuiszorg of ouderenzorg in Hilversum

Thuiszorgorganisatie Livv Health biedt niet alleen thuiszorg aan. U kunt ook bij ons terecht voor particuliere ouderenzorg. Wij koppelen u graag aan een professionele, ervaren en bekwame medewerker. Deze luistert aandachtig naar uw wensen en zet uw zorgdoelen voortdurend centraal. Zo houden wij uw zorgdoelen en activiteiten nauwkeurig bij in een dossier. Dit dossier mag u zelf uiteraard ook te allen tijde inzien. Onze aanpak is namelijk persoonlijk, transparant en cliëntgericht. Heeft u al even naar een geschikte thuiszorg gezocht? Meld u nu bij onze thuiszorgorganisatie aan. Tijdens het intakegesprek bij u in Hilversum koppelen we uw zorgbehoeftes aan onze diensten.

Zorg nodig in Hilversum?

Schakel ons in voor particuliere thuiszorg in Hilversum

Heeft u in Hilversum behoefte aan persoonlijke en particuliere hulp in de huishouding? Heeft u interesse in onze 24 uurs zorg aan huis? Of wilt u meer weten over de ouderenzorg van onze thuiszorgorganisatie? Bij ons bent u aan het juiste adres voor betrokken thuiszorg en ouderenzorg. Neem contact op met onze thuiszorgorganisatie stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons online contactformulier in. Dan heeft u straks ook die thuiszorg, ouderenzorg of particuliere hulp in Hilversum die u nodig heeft!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap