Livv Health

Medipoint voor zorg- en welzijnsproducten!


Zorghulpmiddelen kunnen erg van belang zijn voor jouw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze hulpmiddelen helpen jou en het persoon die jouw verzorgt indien dit nodig is. Deze hulpmiddelen maken het makkelijker om dagelijkse taken uit te voeren zoals het huishouden en kunnen verschillende gezondheidsproblemen verminderen of vermijden. Het aanschaffen van zorghulpmiddelen is dus erg van belang. Wel moet je dan weten waar je moet zijn. Waar kun je deze producten aanschaffen? Hoe schaf je deze producten aan? En andere vragen. Gelukkig is er op elke vraag een antwoord te vinden. Bij Medipoint kan je terecht voor advies, huren, lenen en kopen. Al uw mogelijke zorgvragen worden beantwoord en indien nodig opgelost. 

Wie zijn ze?

Deze zorgmiddelinstatie wilt mensen helpen bewegen, een fijner huis creëren en meer. Dit doen ze door verschillende zorghulpmiddelen aan te bieden. De winkels zijn fysiek en online te vinden, met 48 fysieke locaties verspreid door heel Nederland. Ook al is de kans klein dat er geen winkel in de buurt is, kan je er altijd voor kiezen om het product in de webshop te zoeken. Ook wanneer het niet mogelijk is om naar de fysieke winkel te gaan heb je dus opties. Als je het gewenste product via de webshop koopt, wordt de bestelling binnen een aantal dagen al thuis bezorgd. 

Huren, lenen of kopen

Bij het aanschaffen van Medipoint producten heb je meerdere opties. Als het niet verstandig is voor jouw specifieke situatie om een zorghulpmiddel te kopen, kan je er voor kiezen om deze te huren of te lenen. Bij het huren en lenen van zorghulpmiddelen heb je nog steeds veel opties. Wel gelden er verschillende voorwaardes bij het huren en lenen van hulpmiddelen. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op hun website. 

    Bel mij

    Livv Health © 2022 | Sitemap