Livv Health

Contact

Livv Health, gewoon goed voor iedereen

Wanneer u zich nu aanmeldt zult u ervaren dat wij meer zijn dan een standaard thuiszorgorganisatie. Wij doen graag wat extra’s voor onze cliënten.

Cliënt worden

Cliënt zijn bij Livv Health betekent dat wij voor u kunnen zorgen. Livv Health is er voor u en uw familie, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij hebben geen wachtlijsten en hebben zorg snel voor u geregeld.

Cliënt worden start met een intakegesprek waarin we samen uw zorgvragen en behoeftes in kaart brengen.

Wel of geen indicatie? Livv Health kan helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier gebruiken.

Cliëntenraad

De cliëntenraad komt op voor de collectieve belangen van de cliënten van Livv Health. We denken mee en adviseren het bestuur gevraagd en ongevraagd over alles wat cliënten aangaat. De raad bestaat uit 3 leden/cliënten van Livv Health of hun familieleden. De raad vergadert zes keer per jaar. Cliënten worden van harte uitgenodigd zich aan te sluiten bij de cliëntenraad.

Contactgegevens

Livv Health
[email protected]

Zorg in Almere en omstreken

U kunt bij onze thuiszorgorganisatie terecht voor onder andere verpleging, verzorging, particuliere thuiszorg, huishoudelijke hulp, dagbesteding, particuliere ouderenzorg en zorg op maat in en rond:

    JaNee

      Bel mij

      Livv Health © 2018 | Sitemap