Veelgestelde vragen Mobiel ECG Consument

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de Kardia Mobile app op mijn eigen telefoon?

Het gebruik van de Kardia app zelf is gratis. Het versturen van de hartfilmpjes naar uw behandelend arts gaat via dataverkeer. Als u geen Wifi gebruikt maar uw mobiele dataverbinding dan wordt uw mobiele databundel gebruikt. Een hartfilmpje versturen van 30 seconden is ongeveer 1 MB aan data verbruik.

Ik gebruik mijn eigen telefoon, maar ik kan de app niet downloaden?

Heeft u een werkend account op de App store of Play Store? Zorg ervoor dat u met een Apple of Google ID bent ingelogd en dat u apps kunt downloaden.

Ik kan hartfilmpjes maken op mijn telefoon, maar ze worden niet verstuurd naar Livv?

Zorg ervoor dat u een werkende internet verbinding heeft op uw mobiele telefoon. Dit kan via Wifi of mobiel internet. Zonder internet verbinding kunnen er geen ECG’s verstuurd worden.

Ik kan geen hartfilmpje maken met de Kardia Mobile ECG apparaat?

Het kan zijn dat de batterij in het Kardia Mobile ECG apparaat leeg is. Neem contact op met de Livv klantenservice.

Ik heb de Kardia Mobile app gevonden in de appstore van mijn eigen telefoon maar ik kan deze niet downloaden?

Waarschijnlijk is de software versie op uw telefoon verouderd. Zorg ervoor dat u de meest recente iOS of Android versie op uw telefoon heeft staan. Kijk ook of uw toestel in de lijst van geschikte telefoons voorkomt.

Als ik de appstore open op mijn iPhone wordt er gevraagd om mijn betaalgegevens in te vullen?

De appstore van Apple verplicht u om uw betaal gegevens te koppelen aan uw Apple ID. Dit is een controle methode van Apple. Het downloaden en gebruik van de Kardia app zelf is gratis

Kan ik ook in het buitenland een hartfilmpje opnemen en versturen met mijn eigen telefoon?

Bent u in het buitenland en beschikt u over Wifi? Dan kunt u zonder extra kosten een hartfilmpje maken en versturen. Heeft u alleen mobiel data tot uw beschikking. Informeer dan bij uw mobiele provider naar de mogelijkheden en de kosten.