Uitleg en kosten

Maak zelf een ECG op uw smartphone

Met Livv Mobiel ECG kunt u zelf, thuis of onderweg, een hartfilmpje (1-afleiding ECG) maken en op uw verzoek laten analyseren door ons medisch team. Op uw verzoek wordt u teruggebeld door het medisch callcenter. Zij geven u advies op basis van de ECG die u zelf met Livv Mobiel ECG heeft gemaakt

Is de beoordeling minder dringend?

Dan kunt u kiezen om binnen 24 uur een rapport te ontvangen en een telefonisch consult hierover te hebben. Onze medische dienst bestaat uit deskundig en gecertificeerd Nederlands personeel, ondersteund door cardiologen met een uitgebreide ervaring in hart- en vaatziekten.

Voordelen van Mobiel ECG

Waarom zelf een ECG maken?

  • Dezelfde dag uitleg en advies door onze cardiologen op basis van uw ECG.
  • Júist op de momenten dat u iets bijzonders voelt, maakt u een ECG. Niet pas bij uw volgende dokter bezoek.
  • Door regelmatig een Mobiel ECG te maken, bouwt u een gedetailleerd dossier op, dat u ook eenvoudig met uw eigen huisarts of cardioloog kunt delen.
  • Het Mobiel ECG apparaat is bijzonder handzaam, zonder draden of stickers op uw lichaam.
  • Er is geen verwijzing nodig van uw huisarts, u vraagt direct zelf een ECG analyse aan.

Gebruik

Hoe werkt het precies?

Livv Mobiel ECG werkt met een ECG opnemer die niet veel groter is dan een bankpas. Deze staat in verbinding met uw smartphone. Deze app werkt op iPhone (vanaf de iPhone 4S) en Android telefoons, maar ook op diverse tablets. U houdt uw vingers 30 seconden op de metalen plaatjes, hierna wordt uw ECG automatisch verzonden naar uw Mijn Livv dossier. Vervolgens kunt u een van deze ECG´s selecteren om te laten analyseren door het medisch team.

De Kardia- en de Livv App

De Kardia App en de Livv App zijn programma's die draaien op uw smartphone. Met de Kardia Mobile van AliveCor en de Kardia App, kunt u hartfilmpjes opnemen. U kunt vervolgens een overzicht van uw hartfilmpjes zien in de Livv App. met deze app kunt u een hartslagmeting doorsturen en laten beoordelen door het Livv medisch callcemter.

U kunt de Kardia App en de Livv App op uw smartphone installeren via de App Store van Apple of de Google Play Store voor Android.

Koppeling met uw medisch dossier

Het medisch team kan uw ECG het beste beoordelen door ook een aantal kenmerken uit uw medisch profiel mee te nemen. Heeft u bijvoorbeeld eerder een hartinfarct gehad of gebruikt u bepaalde medicijnen?

Maar ook de typische symptomen die u voelde tijdens het maken van uw hartfilmpje zijn van belang. Denk hierbij aan hartkloppingen of duizeligheid, zoals u zich op dat moment voelde.

Uw medisch profiel vult u naar eigen voorkeur in, hoe meer informatie het medisch team ter beschikking heeft, hoe beter uw hartfilmpje te beoordelen is.

Al uw informatie wordt in een beveiligde omgeving opgeslagen en alleen gedeeld met het Livv medisch team.

Ga hier naar uw Mijn Livv

Tarieven

Wat kost het gebruik van Mobiel ECG?

U betaalt een maandelijks bedrag voor Mobiel ECG.

Via de Kardia App kunt u onbeperkt opnames maken van uw hart, dit heet een hartfilmpje. De hartfilmpjes worden direct opgeslagen in uw persoonlijk profiel van de Livv App en zijn inzichtelijk in uw “Mijn Livv” omgeving. Op uw verzoek kunt u een hartfilmpje laten beoordelen door het Medisch callcenter. Dit doet u via de Livv App.

U kunt kiezen voor een “Standaard consult” of een “Spoed consult”.

Een standaard consult is een schriftelijke advies die binnen 24 uur na ontvangst van het verzoek voor een consult per e-mail zal worden verstrekt via de Livv App. Dit consult kost 2 credits.

Een spoed consult is een advies waarbij de gebruiker binnen één uur na ontvangst van het verzoek telefonisch contact wordt opgenomen door het Livv Medisch call center voor een consult. Het zal tevens schriftelijk per e-mail worden bevestigd via de Livv App. Dit consult kost 5 credits

Afhankelijk van uw keuze, krijgt u binnen 24 uur of één uur het advies over uw ECG of wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

Het 3 maanden startpakket

Eenmalige kosten € 175,-
incl. de Kardia Mobile™ van Alivecor en 3 maanden toegang tot het Medisch callcenter en 6 credits om consult aan te vragen.
 
Daarna maandelijks
€ 24,90 standaard (incl. 2 credits)
€ 34,90 premium (incl. 4 credits)
 
Consultkosten
  • Inclusief één standaard consult per maand
  • Extra consult € 12,-
  • Spoed (24/7) consult € 30,-

Alle diensten van Livv zijn per maand opzegbaar.

Eenmalig

U schaft eenmalig het Mobiel ECG startpakket aan, met hierin de Kardia Mobile ECG recorder.

Maandelijks
U betaalt een maandelijks bedrag voor een vast aantal beoordelingen dat u kunt aanvragen. 

Vraagt u in een maand geen ECG analyse aan? Dan 'spaart' u een extra beoordeling om op een later tijdstip aan te vragen.

Vraagt u in een maand meer analyses aan? Dan betaalt u achteraf per extra aangevraagd consult met het medisch team.

Direct naar de shop?