Livv Mobiel ECG

In 30 seconden een hartfilmpje maken

En daarna laten beoordelen door het Livv medisch team

Meer uitleg Interesse?

Mobiel ECG - Geruststelling binnen handbereik

Pijn op de borst? Benauwd?

Zonder doorverwijzing van een huisarts krijgt u uitleg en advies op basis van uw hartfilmpje, dat u zelf maakt op uw eigen smartphone, waar en wanneer dan ook.  

 

Livv Mobiel ECG

  • Zelf een hartfilmpje maken in 30 seconden en beveiligd opslaan;
  • Op verzoek uw hartfilmpje laten beoordelen door het Livv medisch callcenter;
  • Professionele hulp met één druk op de knop;
  • 24/7 in binnen- en buitenland bereikbaar;
  • Júist op de momenten dat u iets bijzonders voelt, maakt u een ECG. Niet pas bij uw volgende bezoek aan de dokter;
  • Door regelmatig een Mobiel ECG te maken, bouwt u een gedetailleerd dossier op, dat u ook eenvoudig met uw eigen huisarts of cardioloog kunt delen;
  • Te gebruiken met uw eigen smartphone (iOS en Android) met de Livv App.

 

WIN een Livv Mobiel ECG startpakket ter waarde van €175

Hoe maakt u kans op het Livv Mobiel ECG?

We willen u graag laten kennismaken met ons mobiele ECG. In het kader van onze campagne ‘Je bepaalt zelf je ritme’ geven wij dan ook 3 Livv Mobiel ECG startpakketten weg!

Dit startpakket heeft een waarde van €175,- en is inclusief de Kardia Mobile™ van AliveCor. Met dit pakket hebt u 3 maanden toegang tot het medisch callcenter en 6 credits om consult aan te vragen.

Om voor deze prijs in aanmerking te komen, hoeft u zich alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Onze notaris doet de rest: op 20 april, 10 mei en 30 mei 2018 bepaalt hij de winnaars van de Livv Mobiel ECG startpakketten. Zij krijgen hierover persoonlijk bericht.

Behoort u niet tot de gelukkige winnaars maar hebt u zich wel aangemeld voor onze nieuwsbrief? Geen nood: voor nog geen €25 per maand kunt ook u beschikken over uw eigen Livv Mobiel ECG startpakket. En als u meteen kiest voor een contract voor 12 maanden, ontvangt u de installatieservice zelfs helemaal gratis van ons.

Livv is er voor u, altijd en overal de juiste hulp

Wij kennen u en uw medisch dossier

Als u dit wilt vullen we samen met u of uw mantelzorger uw medische gegevens in. We weten graag hoe we u de beste hulp kunnen geven. Deze gegevens komen in een beveiligde omgeving te staan, alleen voor u en ons toegankelijk.

Bij één druk op de knop schakelt u onze hulp in, maar mochten we geen contact met u krijgen, omdat u daar niet toe in staat bent, dan ondernemen wij direct zelf actie en zorgen wij altijd voor de juiste medische ondersteuning. Zo bent u altijd verzekerd van onze hulp.

Meer over uw medisch dossier

Zekerheid van lekker leven

Karel is hartpatiënt

"Na mijn hartaanval stond mijn leven letterlijk even stil, maar door het mobiel ECG durf ik weer te genieten."

Lees het hele verhaal