Hoe werkt Livv Mobiel Alarmhorloge?

Draag altijd een SOS knop bij u in de vorm van een stijlvol horloge

Niet iedereen kan overweg met een smartphone of vergeet soms wel eens zijn of haar mobiele telefoon mee te nemen. Dan is een horloge waar een mobiele telefoon is ingebouwd een bijzondere oplossing.

Livv Mobiel Alarm zorgt ervoor dat hulp altijd dichtbij is in situaties waarin dat nodig is. Livv werkt hiervoor samen met Zembro, de producent van het horloge, om de dienst Livv Mobiel Alarmhorloge te ontwikkelen.

Mobiel Alarm

Livv Mobiel Alarmhorloge is uw persoonlijke SOS dienst die u via uw Zembro horloge activeert. Met slechts 1 druk van 4 seconden op uw Zembro horloge activeert u de alarmcentrale en kunt u spreken met iemand die voor u bij nood de juiste hulplijn inschakelt. Maar het horloge zelf kan ook alarm slaan, bijvoorbeeld bij dwaaldetectie. Uw naasten zullen direct geïnformeerd worden via de Zembro App dat u alarm hebt geslagen.

Afhankelijk van de ernst van uw situatie kunnen dit uw huisarts, naasten, uw mantelzorger of de 112 nooddiensten zijn (politie, brandweer, ambulance).

Dit horloge werkt zowel binnen als buiten, zelfs wereldwijd waar maar mobiele dekking is. Er zit namelijk een miniatuur telefoon ingebouwd. Je kunt er dus ook naartoe bellen, om een handsfree spraak - luister verbinding mee op te zetten.

Belangrijk om te weten

Voordat u gebruik wilt maken van deze optie:​

 • Het Livv Alarmhorloge is tegelijkertijd ook een mobiele telefoon.
 • Het Livv Alarmhorloge biedt ook dwaaldetectie functionaliteit
 • Mantelzorgers kunnen via een eigen app op hun telefoon gewaarschuwd worden bij alarm of dwaling.
 • U kunt er naartoe bellen, er zit een luidspreker en microfoon in.
 • Hij is waterdicht en het materiaal is anti-allergisch.
 • Bij normaal gebruik hoeft het alarmhorloge maar 1x per week opgeladen te worden.
 • De gebruiker hoeft geen eigen smartphone te hebben

Tarieven

Het Livv Mobiel Alarmhorloge kunt u huren of kopen bij Livv.

Het Livv Mobiel Alarmhorloge startpakket bestaat uit de huur van het Livv Mobiel Alarmhorloge inclusief 3 maanden service abonnement. Voor deze eerste 3 maanden huurt u het horloge voor maar €99 euro.
Na de 3 maanden betaald u maandelijks €43,90 (huur van het horloge inclusief het service abonnement van de Livv dienst).

 • Eénmalige kosten: € 99,00
 • Vanaf maand 4 zijn de maandelijkse kosten: € 43,90

Direct overtuigd?

Koop het Livv Mobiel Alarmhorloge voor €299,00 en betaal €29,90 per maand voor het service abonnement waarmee u altijd en overal bereikbaar bent (ook in het buitenland) inclusief de service van Livv waarbij een professioneel callcenter de alarmering opvolgt.

 • Eénmalige kosten: € 299,00
 • Vanaf maand 1 zijn de maandelijkse kosten: € 29,90