Geschikte mobiele alarmtelefoons

Op deze pagina vindt u de mobiele alarmtelefoons, die door Livv zijn getest en geschikt zijn voor Mobiel Alarm met SMS locatie. 

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

Nog geen alarmtelefoon? Ga naar Welcombij.nl of ga naar één van de Welcombij winkels.

 

 

Doro Liberto 820 Mini

Van de website Doro Nederland:

Boordevol ondersteuningsfuncties zoals een ingebouwde coach en My Doro Manager: deze broekzakvriendelijke, ruimhartige smartphone is perfect voor de beginnende gebruiker. Hij kan op afstand worden beheerd door iemand die u vertrouwt en de Assistentieknop biedt extra veiligheid. Met Doro Liberto® 820 Mini bereikt u moeiteloos uw belangrijkste contactpersonen en functies rechtstreeks vanaf het startscherm. En als het toestel in de oplader wordt gezet, kunt u uw foto's tot leven zien komen in een leuke diavoorstelling.
 

Meer informatie

Doro 8031

Van de website Doro Nederland:

Doro 8031 is geen gewone smartphone. In plaats van ingewikkelde keuzes, zorgt de unieke knop "Ik wil" (I want to), dat het communiceren, vinden, genieten en delen van wat u wilt met wie u wilt zeer vereenvoudigd wordt . Door middel van een eenvoudige, niet-technische vragenlijst wordt uw telefoon ingesteld naar uw specifieke behoeften, en een ingebouwde coach biedt extra hulp indien u die wenst. Doro 8030 beschikt daarnaast over handige diensten zoals My Doro Manager en Doro Connect & Care die, naast de ingebouwde Assistentie-knop, meer mogelijkheden bieden om u veilig en zeker te voelen dan andere smartphones.

Meer informatie

Doro Liberto 825

Van de website Doro Nederland:

Doro Liberto® 825 is een revolutionaire smartphone die doet wat andere smartphones doen, maar veel gemakkelijker dan ooit tevoren. U kunt nu communiceren en genieten van foto's, video's en snel 4G internet en nog veel meer, omdat u op een eenvoudige manier de verschillende functies van de telefoon kunt instellen, openen en gebruiken. Ontvang hulp als u dat nodig hebt van de ingebouwde coach, en voel u veiliger met de beveiligingsfuncties zoals onze Assistentieknop. U kunt ook meer apps toevoegen via Google Play en gemakkelijk de instellingen en de inhoud op afstand beheren.

 

Meer informatie

Profoon PMA1000 / Fysic FMA5000

Ook verkocht onder de naam FYSIC FMA5000

"De Profoon PMA 1000 biedt het gemak van een smartphone en de veiligheid van een seniorentelefoon. Het toestel heeft een alarmknop waar je 5 nummers mee kunt voorprogrammeren. De iconen op het 4 inch touchscreen zijn extra groot en daarmee goed zichtbaar. Ook is deze telefoon geschikt voor hoortoestellen. Tot slot mag de 5 megapixel-camera niet onvermeld blijven".

Meer informatie

Emporia Smart

"De Emporia SMART is speciaal ontworpen voor senioren die de overstap van een gsm naar een smartphone willen maken. Deze smartphone met 4,5 inch-scherm beschikt over een sterk vereenvoudige versie van het Android-besturingssysteem, Bluetooth en twee camera's. Instellingen en apps worden groot en duidelijk weergegeven, waardoor je er in een wip mee overweg kunt. Met de meegeleverde stylus bedien je het touchscreen met gemak. Kun je de toetsen van je oude gsm niet missen? Klik de speciale cover op de Emporia SMART en schakel van het touchscreen over naar de extra grote, fysieke toetsen wanneer jij het wenst".

Meer informatie