Met uw alarmtelefoon

Zet een professionele alarmcentrale achter de SOS knop van uw mobiel.

Om gebruik te maken van Mobiel Alarm met Alarmtelefoon heeft u een mobiele telefoon nodig met hierop een ingebouwde alarmknop. Het noodnummer van onze alarmcentrale koppelt u vervolgens aan deze alarmknop. Dit wordt voor u gedaan in de winkel waar u de telefoon koopt of door u zelf als u al een geschikt toestel heeft. 

In noodsituaties drukt u op de alarmknop: er wordt een verbinding opgezet met één van onze medewerkers. Hoort de medewerker niets en zijn uw locatie gegevens beschikbaar? Dan worden de hulpdiensten naar deze locatie gestuurd. 

Belangrijk om te weten

Voordat u gebruik wilt maken van deze optie:

  • U heeft een mobiele telefoon met noodknop nodig.
  • Uw mobiele telefoon moet mobiele dekking hebben om te kunnen bellen.
  • Locatie bepaling gebeurt door middel van een GPS (global positioning system) signaal, binnenshuis werkt dit niet altijd nauwkeurig.
  • Livv Mobiel Alarm is een telefonische assistentiedienst: eventuele kosten die gemaakt worden aan professionele hulpverlening in binnen- of buitenland zijn voor rekening van de gebruiker en zijn/haar reis- of zorgverzekering.

Bekijk telefoons

Tarieven

Om te starten

U bestelt bij ons een aansluiting op een professionele alarmcentrale. De telefoon en het mobiele abonnement schaft u zelf aan, indien u nog geen alarmtelefoon en mobiele aansluiting heeft. U kunt vrijblijvend beginnen voor een bedrag van:

€ 30,- eenmalig

Te verkrijgen online of in de winkel. U krijgt dan een drie maanden pas op de alarmcentrale. Hierna beslist u zelf of u gebruik wilt blijven maken van Mobiel Alarm. Er zijn geen aansluit of administratie kosten voor Mobiel Alarm. 

Maandelijks

Vindt u het een gerust gevoel om uw mobiele telefoon gekoppeld te hebben aan een professionele alarmcentrale? Dan kunt u eenvoudig uw aansluiting op Mobiel Alarm laten doorlopen voor een vast maandelijks bedrag van:

€ 14,90 per maand

Deze aansluiting is maandelijks opzegbaar. Hiermee kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze alarmcentrale. Er zijn geen extra kosten per alarmoproep, u betaalt alleen de bel en sms kosten aan uw mobiele provider.

Bestel nu het drie maanden startpakket

Wilt u Mobiel Alarm uitproberen?

Met het Mobiel Alarm startpakket ontvangt u een drie maanden pas, die 24 uur per dag toegang geeft op de alarmcentrale. Het startpakket kunt u eenvoudig online bestellen, of zoek een winkel bij u in de buurt.

Bestel online