Binnenkort beschikbaar op uw eigen smartphone

Voeg een SOS knop toe aan uw smartphone met de Mobiel Alarm App

Om gebruik te maken van de Mobiel Alarm App heeft u een smartphone nodig met een mobiele internetverbinding. U koppelt de bluetooth alarmknop met uw smrtphone. De Mobiel Alarm App is nu alleen te gebruiken in combinatie met Android toestellen. Het is niet mogelijk om te installeren op uw iOS of Windows smartphone

In noodsituaties drukt u op de bluetooth alarmknop of op de noodknop in de Livv App: er wordt een spraak-luister verbinding opgezet met één van onze medewerkers en uw GPS locatie wordt meegestuurd.

Hoort de medewerker niets en zijn uw locatie gegevens beschikbaar, dan worden de hulpdiensten naar deze locatie gestuurd.

Bent u wel in staat om te communiceren met onze medewerker, dan wordt samen met u besloten om een mantelzorger of de hulpdiensten in te schakelen.

Belangrijk om te weten

Voordat u gebruik wilt maken van deze service

  • Alleen Android toestellen worden ondersteund, niet iOS of Windows Mobile.
  • Uw mobiele telefoon moet mobiele dekking hebben om te kunnen bellen en data te versturen.
  • Locatie bepaling gebeurt door middel van GPS (global positioning system) signaal, binnenshuis werkt dit niet altijd nauwkeurig.

Tarieven

Eenmalig

U kunt eenvoudig en zonder verdere verplichtingen beginnen met Mobiel Alarm App door het drie maanden startpakket aan te schaffen. Met dit pakket ontvangt u:

  • drie maanden toegang tot de alarmcentrale;
  • de slimme alarmbutton die via Bluetooth het alarm kan starten;
  • toegang tot Mijn Livv om uw persoonlijk profiel aan te maken.

Maandelijks

Als het gebruik van Mobiel Alarm App u bevalt en zekerheid biedt, kunt u ervoor kiezen om de aansluiting op de alarmcentrale door te laten lopen, voor een vast bedrag van € 14,90 per maand. 

Als u kiest voor een 6 of 12 maanden pas krijgt u 1 of 2 maanden korting!

Hou mij op de hoogte

Mobiel Alarm App is binnenkort beschikbaar. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het achterlaten van uw email adres via onderstaande button.

Hou mij op de hoogte