Livv Health

Thuiszorgorganisatie Blaricum

Thuiszorgorganisatie Blaricum

Thuiszorg van goede kwaliteit in Blaricum

Wanneer u op zoek bent naar een thuiszorgorganisatie in Blaricum, waarbij goede kwaliteit zorg voorop staat, bent u bij Livv Health op de juiste plek. Wij bieden zeer gespecialiseerde zorg aan ouderen. Deze ouderenzorg bieden wij ook op maat. Livv Health is een unieke organisatie. Wij staan bekend als mensgerichte thuiszorgorganisatie. Wij houden rekening met uw normen en waarden. In dat kader maken wij het verschil als thuiszorgorganisatie in Blaricum!

Ons uitgebreide aanbod voor uw zorg in Blaricum

Livv Health heeft een breed aanbod ouderenzorg vergoed uit de Wijkverpleging. Bij ons is het mogelijk particuliere thuiszorg op maat aan te vragen. Een indicatie? Die is bij ons in dat geval niet nodig. Ook zonder indicatie heten wij u bij Livv Health van harte welkom. Mocht uw situatie zo zijn dat u iemand nodig heeft die de gehele dag beschikbaar is, dan is het bij ons ook mogelijk om 24-uurs zorg aan huis aan te vragen. Onze professionele medewerkers zullen dan de hele dag bij u aanwezig zijn om u de juiste zorg te bieden. Indien u nog zelfstandig bent en wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het huishouden, bieden wij ook een huishoudelijke hulp aan. Uw hulp in het huishouden kijkt met u wat u nog zelfstandig kunt en welke taken van u worden overgenomen. Wij kijken hierbij altijd naar een medewerker die bij u past.

Waarom Livv Health in Blaricum?

De zorg die Livv Health u aanbiedt, is van uitstekende kwaliteit. Uw wensen staan bij ons op de eerste plaats. Wij willen u de juiste ouderenzorg aanbieden. Hier hechten wij veel belang aan. Uw zorgdoelen worden door ons bewaakt. Wilt u uw dossier inzien? Bij ons is dat altijd mogelijk. Wanneer u zich aanmeldt voor onze ouderenzorg, gaan wij eerst met u in gesprek, en kijken we samen naar wat uw zorgbehoeftes zijn. Wij doen ons best om dit gesprek zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Via dit gesprek met u willen wij ten volle tegemoet te kunnen komen aan uw wensen. De beste kwaliteit ouderenzorg vindt u bij Livv Health in Blaricum!

Zorg nodig in Blaricum?

Neem vandaag nog contact op vanuit Blaricum!

Wilt u meer weten over onze zorg in Blaricum? En heeft u oren naar onze thuiszorg, de zorg op maat of zoekt u gauw een huishoudelijke hulp? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via [email protected]. Wij hopen u gauw van betekenis te zijn in Blaricum met onze service aan huis, thuiszorg of huishoudelijke hulp!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap