Livv Health

Thuiszorgorganisatie Baarn

Thuiszorgorganisatie Baarn

Maak kennis met onze thuiszorgorganisatie in Baarn

Wilt u in Baarn in contact komen met een thuiszorgorganisatie? Livv Health biedt thuiszorg, ouderenzorg en particuliere huishoudelijke hulp aan. Ons uitgangspunt is kwalitatieve, Kleurrijke zorg aan huis bieden. Deze aanpak ziet u niet snel bij andere organisaties. Wij staan garant voor een persoonlijke en cliëntgerichte werkwijze. Wilt u bovendien zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunnen blijven? Maak dan kennis met ons. Vraag direct een intakegesprek met ons in bij u in Baarn!

Wenst u enkel huishoudelijke hulp of thuiszorg?

Heeft u behoefte aan Kleurrijke, particuliere thuiszorg? Maak dan een afspraak met onze thuiszorgorganisatie. Wij luisteren eerst aandachtig naar uw persoonlijke wensen, ook met betrekking tot uw karakter en cultuur. Daarna zoeken wij daar een perfect passende hulp in de huishouding bij. Deze werkwijze hanteren we zowel binnen de huishoudelijke hulp als in de particuliere ouderenzorg. Daarnaast bieden wij 24 uurs zorg aan huis in Baarn. Benader ons direct als u 24 uurs zorg thuis behoeft. Heeft u geen complexe zorgvraag, maar kunt u sommige huishoudelijke taken niet meer zelfstandig oppakken? Draag deze dan over aan onze hulp in de huishouding.

Waarom kiezen voor onze thuiszorg of ouderenzorg in Baarn?

Thuiszorgorganisatie Roebia is niet alleen uw adres voor wijkverpleging. Zo bieden wij ook particuliere ouderenzorg aan. Wat uw zorgbehoefte ook is, wij koppelen u aan een professionele, bekwame en ervaren medewerker. Bij al onze medewerkers staan de wensen en zorgdoelen van onze cliënten centraal. Zo stellen wij uw zorgdoelen netjes op in een dossier. Omdat wij graag persoonlijk, transparant en cliëntgericht te werk gaan, heeft u bij ons de mogelijkheid dit dossier in te zien wanneer u wilt. Kortom, u hoeft geen oproep ‘huishoudelijke hulp gezocht’ te verspreiden. Neem vandaag nog contact op met onze thuiszorgorganisatie. We plannen graag een intakegesprek bij u in Baarn in, zodat wij u straks de juiste thuiszorg kunnen bieden.

Zorg nodig in Baarn?

Schakel in voor thuiszorg in Baarn

Heeft u in Baarn behoefte aan thuiszorg of huishoudelijke hulp? Onze particuliere hulp in de huishouding ondersteunt u graag optimaal in het huishouden. Bent u benieuwd naar onze 24 uurs zorg aan huis? Wilt u meer weten over onze ouderenzorg? Maak een afspraak met onze thuiszorgorganisatie door te bellen naar 088-8886200, stuur een e-mail naar [email protected] of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u in Baarn graag aan die benodigde hulp in de huishouding, thuiszorg of ouderenzorg!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap