Livv Health

Thuiszorgorganisatie Almere

Thuiszorgorganisatie Almere

Multiculturele thuiszorgorganisatie dat zorg op maat biedt in Almere

Bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie voor verpleging aan huis of persoonlijke verzorging, een huishoudelijke hulp, particuliere ouderenzorg of zorg op maat in Almere? Denk dan eens aan Livv Health! Livv Health is uw specialist op zorg. Wat ons uniek maakt? Wij zijn een multiculturele thuiszorgorganisatie en bieden Kleurrijke zorg. Waar u ook vandaan komt, waar u ook in gelooft, wij stellen ons daarop in. Dit maakt Livv Health in Almere tot een thuiszorgorganisatie die net even anders is dan anders waar er nog tijd en aandacht is voor de mens.

Diensten van Livv Health in Almere

Livv Health biedt verschillende diensten aan naast wijkverpleging. Wij bieden particuliere ouderenzorg op maat, waarbij u ook zonder indicatie bij ons terecht kunt. Bent u verder zelfstandig, maar heeft u toch hulp nodig bij het huishouden? Bij Roebia zorg kunt u ook terecht voor een huishoudelijke hulp. Uw hulp in de huishouding kijkt samen met u welke taken u nog (deels) zelfstandig kunt en welke taken worden opgepakt door de hulp. Naast thuiszorg en hulp in het huishouden, kunt u bij Livv Health ook terecht bij de dagbesteding op onze locatie in Almere. Hierbij vinden er diverse activiteiten plaats en wordt u indien nodig opgehaald en weer thuis gebracht. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van onze ouderenzorg.

Waarom kiezen voor Livv Health in Almere?

Kiezen voor ouderenzorg van Livv Health brengt vele voordelen met zich mee! Bij Livv Health staan uw wensen centraal. Wij bieden u de zorg die u nodig heeft. Ons personeel is zeer professioneel en bekwaam. Wij bewaken uw zorgdoelen. Bij ons heeft u dan ook altijd inzage in uw eigen dossier. Meldt u zich bij ons? Dan houden wij vooraf een intakegesprek met u om uw zorgbehoeftes in kaart te brengen. Dit gesprek vindt dan ook al snel plaats. Zo kunnen wij uitstekend aan uw wensen voldoen. Voor de beste kwaliteit ouderenzorg kiest u voor Livv Health!

Zorg nodig in Almere?

Neem voor Almere contact met ons op

Heeft u interesse in de ouderenzorg van Livv Health in Almere? Wilt u gebruik maken van onze thuiszorg, zorg op maat of een hulp in de huishouding? Of heeft u wel oren naar onze dagbesteding? Schroom dan niet om ons te mailen via [email protected] of bel naar 088-8886200. Ook voor onze particuliere zorg bij u thuis in Almere. Meldt u snel aan!

    Bel mij

    Livv Health © 2018 | Sitemap